Nuorten YK-delegaatit ja Suomen YK-nuoret järjestävät Nuorten Tulevaisuushuippukokouksen 24.-25.8. Helsingissä.

 

Nuorten Tulevaisuushuippukokous:

Nuorten Tulevaisuushuippukokous on viikonlopun mittainen seminaari, joka kokoaa yhteen nuoria eri puolilta maata keskustelemaan, oppimaan ja innovoimaan tulevaisuuden haasteiden parissa. Tapahtuman tavoitteena on inspiroida nuoria osallistumaan aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun sekä kehittää heidän vaikuttamistaitojaan ja verkostojaan.

Nuorten Tulevaisuushuippukokouksessa keskitytään YK:n Tulevaisuushuippukokouksen teemoihin ja kerätään nuorten näkemyksiä päätöksentekijöille. Nuoret pääsevät keskustelemaan toistensa kanssa työpajoissa, kuulemaan asiantuntijapuheenvuoroja ja -paneeleja sekä verkostoitumaan muiden nuorten ja järjestöjen kanssa, jotka haluavat vaikuttaa yhteiseen tulevaisuuteemme. Nuorten Tulevaisuushuippukokouksen tarkoituksena on tuottaa Nuorten Tulevaisuussopimus, vastineena tulevalle YK:n Tulevaisuussopimukselle, sekä koota nuorten suositukset Tulevien sukupolvien vaikutusarviointia varten.
 

Tule mukaan huippukokoukseen järjestämällä tulevaisuusorientoitunut työpaja!

Järjestämällä työpajan Nuorten Tulevaisuushuippukokouksessa voit auttaa nuoria ennakoimaan tulevaisuuden haasteita ja löytämään ratkaisuja, jotka edistävät globaalia hyvinvointia ja tasa-arvoa.

 

Työpajahaku:

Haemme huippukokoukseemme työpajoja, jotka käsittelevät monipuolisesti eri aiheita, kuten kestävää kehitystä, teknologisia innovaatioita, sosiaalista oikeudenmukaisuutta, yrittäjyyttä, taidetta ja kulttuuria sekä muita nuoria kiinnostavia ja inspiroivia teemoja. Toivomme erityisesti tulevaisuusorientoituneita näkökulmia, jotka auttavat nuoria hahmottamaan ja valmistautumaan tuleviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Nuorten Tulevaisuushuippukokouksen kieli on pääsääntöisesti suomi, mutta työpajoiksi voi ehdottaa myös muilla kielillä järjestettäviä työpajoja.

Haettavien työpajojen kesto on 1h.

 

Hae työpajan järjestäjäksi täyttämällä oheinen lomake pe 14.7. mennessä:

https://docs.google.com/forms/d/1tuNxIUzrMpSp937QvYh1vkhcNHJD4HR2ih-KkTULUPQ

Ilmoitamme valinnoista viikon 29 (17.-14.7.) aikana.

Lisätietoja:
Paula Pättikangas, Nuorten YK-delegaatti, paula.pattikangas@nuorisoala.fi
Nuorten Tulevaisuushuippukokouksen yhteistyökumppaneina ovat Sitra ja ulkoministeriö.
Skip to content