HYKY – Helsingin YK-nuoret

Helsingin YK-Nuoret, HYKY ry, toivottaa tervetulleeksi mukaan toimintaan kaikki YK-aiheista kiinnostuneet ihmiset konkreettisesta asuinpaikkakunnasta riippumatta! HYKY toteuttaa sekä kotimaista että kansainvälistä toimintaa. Tavoitteenamme on edistää YK:n päämäärien toteutumista ja tunnetuksi tekemistä nuorten ja opiskelijoiden keskuudessa. HYKY on aktiivinen hyvänmielen järjestö, jonka toimintaan otetaan ilolla vastaan uusia jäseniä! Ota siis meihin rohkeasti yhteyttä tulemalla tapahtumiin, kirjoittamalla meille sähköpostia tai tykkäämällä meistä sosiaalisessa mediassa!

https://helsinginyknuoret.fi/

www.facebook.com/HelsinginYKnuoret/

TYKY – Turun YK-yhdistys

Turun YK-yhdistyksen tarkoituksena on tehdä tunnetuksi YK:n päämääriä ja periaatteita, edistämällä YK:n peruskirjassa ja muissa julkaisuissa mainittujen tavoitteiden toteutumista Turussa. Yhdistykseen kuuluu ihmisoikeuksista, kansalaisvaikuttamisesta, monikulttuurisesta ja kansainvälisestä yhteistyöstä sekä globaalista ystävyydestä kiinnostuneita nuoria. Yhdistyksen toimintaan kuuluu tiedotusta YK:sta sekä muista ajankohtaisista globaaleista aiheista. Turun YK-Yhdistys järjestää mielenkiintoisia, arvojaan tukevia, matalan kynnyksen tapahtumia, joihin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet! Yhdistyksen vuosittaiseen toimintaan kuuluu paljon erilaisia työpajoja, seminaareja, leffailtoja, ekskursioita ja hyväntekeväisyystapahtumia. Lisäksi järjestämme maahanmuuttajille toimintaa sekä toimimme yhteistyössä muiden turkulaisten järjestöjen kanssa toteuttaaksemme YK:n vaalimia arvoja Turun alueella.

Etusivu

www.facebook.com/turunykyhdistys

TAYK – Tampereen YK-yhdistys

Tampereen YK-yhdistys TAYK ry on poliittisesti sitoutumaton YK-nuorten Tampereen jaosto, jonka tavoitteena on nostaa esiin YK:n arvoja ja periaatteita Tampereella sekä Pirkanmaalla. Järjestämme puhujatilaisuuksia ja keskusteluiltoja ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista, teemme ekskursioita kansainvälisellä otteella sekä Suomessa että ulkomailla ja vierailemme kouluissa puhumassa YK:sta. Tapahtumamme ovat kaikille jäsenillemme avoimia, joten tervetuloa mukaan!

www.facebook.com/taykry/

http://www.tayk.fi

JyYK – Jyväskylän YK-yhdistys

Jyväskylän YK-yhdistys (JyYK ry) on perustettu vuonna 2006. Sen tavoitteena on edistää YK:n periaatteiden ja päämäärien, kuten vuosituhattavoitteiden, tunnetuksi tekemistä ja toteutumista Jyväskylän seudulla, erityisesti opiskelijoiden keskuudessa. Ympäristö sekä sosiaalinen oikeudenmukaisuus pyritään ottamaan huomioon kaikessa JyYKin toiminnassa. JyYKin toiminta tähtää jyväskyläläisten osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksien lisäämiseen kansainvälisten ja kehityskysymysten osalta. Toiminnassa keskitytään tiedotukseen sekä tapahtumien ja oppituntien järjestämiseen YK:n arvojen mukaisesti.

www.facebook.com/JyYK.ry/

Etusivu

FinMUN – Finnish Model UN Society

Finnish Model United Nations Society is an organisation for students interested in international relations. We bring together people to organize and participate in Model United Nations (MUN) seminars, debate issues on the UN and global agenda, and develop their understanding of global politics. FinMUN was founded in 2004 and has so far focused on establishing a solid basis for Model United Nations (MUN) activities in Finland through building relationships with public and private sector contacts, namely the various UN representations and affiliates in Finland. Cooperation with MUN societies is also a central feature of our work. FinMUN organises annually the only University-level Model UN Conference in Finland. The FINMUN Conference is held each spring. The goal of our work is to bring together students with various backgrounds to organise and participate in Model United Nations (MUN) seminars. Other activities of the society are run throughout the year and include for example Edutainment evenings with expert guest speakers.

www.facebook.com/finmun

http://www.finmun.org/

OSYKY – Oulun seudun YK-yhdistys

Oulun YK-yhdistyksen OSYKY:n juuret menevät aina 70-luvulle asti. Historiansa aikana yhdistys on ollut hyvin aktiivinen alusta poliittiselle keskustelulle, mutta on ollut myös hiljaisempia aikoja. Viimeisin hiljaisuus päättyi keväällä 2015. Nykyään OSYKY on yliopiston ylioppilaskunnan jäsen, jolloin vähintään puolet jäsenistä ovat Oulun yliopiston opiskelijoita. Yhdistyksen tavoite on edistää YK:n arvoja ja periaatteita sekä kansainvälistä konsensusta ja rauhanomaista yhteistyötä. Järjestämme workshopeja, seminaareja, elokuvailtoja ja osallistumme erityyppisiin tapahtumiin. Tervetuloa mukaan! Tavoitat meidät sosiaalisen median kautta tai sähköpostitse info@osyky.com.

www.facebook.com/osyky

osyky.wordpress.com

Skip to content