Tule mukaan!

Miten voit tulla mukaan YK-nuorten toimintaan?

Suomen YK-nuorten toiminta on avointa kaikille. Kuka tahansa kiinnostunut on tervetullut mukaan kansainväliseen ja kotimaan toimintaan sekä työryhmiin. Mikäli juuri kansallinen toiminta houkuttelee, voit liittyä Suomen YK-nuorten aktiivit -ryhmään tai ottaa yhteyttä kotimaan toiminnan yhteyshenkilönä toimivaan Yeti Kakkoon (yeti.kakko@yknuoret.fi).

YK-nuorten kansainvälisestä toiminnasta vastaa puolestaan Saramaria Kalkku (saramaria.kalkku@yknuoret.fi). Liittymällä kv-toiminnan Facebook-ryhmään pysyt ajantasalla Suomen YK-nuorten kansainvälisestä toiminnasta. Muihin työryhmiin ja projekteihin pääset tutustumaan täältä. Ajankohtaista tietoa tulevista projekteista ja tapahtumista saat seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme.

Ota rohkeasti yhteyttä omaan lähimpään paikallisyhdistykseesi, mikäli olet kiinnostunut toimimaan YK-aiheiden parissa. Jos paikkakunnallasi ei vielä ole YK-yhdistystä, mutta olet kiinnostunut kuulemaan sellaisen perustamisesta, ota yhteyttä YK-nuorten hallitukseen osoitteella hallitus@yknuoret.fi.

Seuraa Suomen YK-nuoria sosiaalisessa mediassa

Facebookissa

Twitterissä

Instagramissa

YK-nuorten sähköpostilistalle pääset laittamalla viestiä YK-nuorille Facebookissa tai sähköpostitse Katariina Bergströmille (katariina.bergstrom@yknuoret.fi).