Työryhmät

Suomen YK-nuoret toteuttaa projekteja ja tapahtumia vapaaehtoisten arvokkaan työpanoksen avulla. Työryhmien kautta pääset osaksi YK-nuorten toimintaa niin kotimaassa kuin kansainväliselläkin kentällä. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki aktiiviset nuoret!

Työryhmissä tehtävien projektien lisäksi YK-nuorilla on paljon yhteistyötoimintaa muiden järjestöjen kanssa. Seuraamalla Facebook-sivuamme ja liittymällä ryhmiin saat ajankohtaista tietoa uusista projekteista.

Työryhmät 2020

Kestävän kulutuksen työryhmä: Suunnittelee ja toteuttaa syksyllä 2020 järjestettävää Kestävän kulutuksen -tapahtumaa. Mikäli haluat osallistua tapahtuman ideoimiseen tai järjestämiseen, olethan yhteydessä Elli Lauriseen (elli.laurinen@yknuoret.fi) tai liittymällä Facebook-ryhmään. 

2250-työryhmä: Suunnittelee ja toteuttaa vuositeemaamme YK:n päätöslauselmaan 2250: Nuoret, rauha ja turvallisuus liittyen. Ryhmään pääsee mukaan ilman erillistä hakua ottamalla yhteyttä Toni Kuoremäkeen (toni.kuoremaki@yknuoret.fi) tai liittymällä suoraan Facebook-ryhmään.

Nuorten rauhanviikon työryhmä: Suunnittelee ja toteuttaa syksyksi nuorille suunnattua rauhanviikkoa. Viikon aikana työryhmä järjestää, yhdessä paikallisjärjestöjen ja yhteistyökumppaneiden kanssa, kouluvierailuja ja muuta ohjelmaa ympäri Suomen. Tilaisuus huipentuu Nuoret, rauha ja turvallisuus -paneeliin Helsingissä. Ryhmään pääsee mukaan ilman erillistä hakua ottamalla yhteyttä joko ensisijaisesti Marianne Koikkalaiseen (marianne.koikkalainen@yknuoret.fi), vaihtoehtoisesti Mariel Tähtivaaraan (mariel.tahtivaara@yknuoret.fi) tai liittymällä suoraan Facebook-ryhmään.  

Nuorten ja opiskelijoiden YK-päivän työryhmä: Suunnittelee ja toteuttaa syksyllä nuorille suunnatun tapahtuman Tampereella yhdessä YK-liiton kanssa. Nuorten ja opiskelijoiden YK-päivä sisältää erilaisia seminaareja, paneelikeskusteluja ja työpajoja. Ideana on tehdä YK:ta tutuksi nuorille ja tänä vuonna teemana on 2250-päätöslauselma: Nuoret, rauha ja turvallisuus. Tule mukaan ideoimaan ja tekemään! Mikäli kiinnostuit, ole yhteydessä hallitukseen sähköpostitse (hallitus@yknuoret.fi).