Kansainvälinen toiminta

Suomen YK-nuoret on aktiivinen kansainvälinen toimija, joka luo ja etsii jatkuvasti uusia yhteistyösuhteita Pohjoismaissa, Euroopassa ja globaaleissa verkostoissa. 

Suomen YK-nuoret järjestää 21.-27.9. Nuorten rauhanviikon. Käy lukemassa lisää Nuorten rauhanviikon tapahtumista oheisen sivun kautta!

YK-nuorten kansainvälisen toiminnan tiimi suunnittelee ja toteuttaa projekteja, kampanjoita ja tapahtumia yhdessä kansainvälisten järjestöjen ja nuorisoverkostojen kanssa. Lisäksi YK-nuoret järjestää ekskursioita merkittäviin YK:ta ja sen toimintaa tukeviin kohteisiin ulkomailla. Kansainvälisen toiminnan tiimi pitää myös yhteyttä YK-nuorten kansainvälisiin sidosryhmiin, esimerkiksi UNYANETiin ja WFUNAan sekä edustaa Suomen YK-nuoria kansainvälisissä tapahtumissa, koulutuksissa ja virallisissa kannanotoissa.

Jos YK-nuorten kansainvälinen toiminta kiinnostaa, olet tervetullut mukaan kokouksiin. Pääset mukaan toimintaan liittymällä valiokunnan Facebook-ryhmään tai ottamalla yhteyttä kansainvälisistä suhteista vastaavaan Saramaria Kalkkuun (saramaria.kalkku@yknuoret.fi).