Nuorten ja opiskelijoiden YK-päivä 2019

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ!!

Ilmoitamme FB-eventissä (linkki alempana), mikäli paikkoja vielä vapautuu.

Nuorten ja opiskelijoiden YK-päivä on matalan kynnyksen tapahtuma kaikille YK:n – eli Yhdistyneiden Kansakuntien – toiminnasta kiinnostuneille. Tapahtumassa pääset oppimaan lisää muun muassa YK:n toiminnasta sekä siellä työskentelystä, YK:n arvoista sekä YK:sta harrastuksena.

Tapahtuma järjestetään Tampereen yliopiston tiloissa perjantaina 8.11. klo 10.30–17.00. Ilmoittautumisen sekä aamupalan jälkeen varsinainen ohjelma alkaa klo 11.00.

Seminaaripäivän tavoitteena on tarjota helppo tapa tutustua YK:iin toimijana. Et siis tarvitse aikaisempaa tietoa tai kokemusta, päivän aikana kerrataan perusfaktat ja päästään itse tekemään ja pohtimaan. Seminaari tarjoaa monipuolista ohjelmaa koko päivän ajan: Aamupäivällä kuullaan ytimekkäitä puheenvuoroja YK:sta järjestönä sekä päästään seuraamaan mielenkiintoista paneelikeskustelua teemasta 2250: Nuoret, rauha ja turvallisuus -päätöslauselma.

Iltapäivällä vuorossa ovat paikallisyhdistysten ja yhteistyökumppaniemme työpajat, joista voit valita itsellesi kaksi mieluisinta. Loppupäivästä tutustutaan vielä YK:n tarjoamiin uramahdollisuuksiin työelämäpaneelin kautta. Paikalla on muun muassa YK-nuoria, jotka ovat olleet työharjoittelussa YK:ssa sekä ihan oikeita diplomaatteja! Lisäksi luvassa on rentoa iltaohjelmaa Tampereen YK-yhdistys TAYK ry:n järjestämänä.

Seminaarin järjestää Suomen YK-nuoret yhteistyössä Suomen YK-liiton ja YK-nuorten paikallisyhdistysten kanssa. Tapahtuman tila on esteetön ja siellä noudatetaan turvallisen tilan periaatteita.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja oppimaan!

YK-päivän Facebook-tapahtumaan pääset tästä.