Osallistu toimintaan!

Miten voit seurata YK-nuorten toimintaa? 

Pääset liittymään YK-nuorten sähköpostilistalle lähettämällä sähköpostia Nico Käräjäojalle tai Venla Rouskulle (etunimi.sukunimi[at]yknuoret.fi). Listalla jaetaan ajankohtaista tietoa YK-nuorten toiminnasta, YK:sta, harjoittelupaikoista ja työelämämahdollisuuksista sekä muista kansainvälisistä asioista. Tykkää YK-nuorista Facebookissa, ja seuraa meitä Twitterissä ja Instagramissa.

Miten voit tulla mukaan YK-nuorten toimintaan?

YK-nuoret rohkaisee kaikkia olemaan yhteydessä omaan lähimpään paikallisyhdistykseen, jos on kiinnostusta aktivoitua nuorten ja opiskelijoiden YK-toiminnan parissa. Jos paikkakunnallasi ei vielä ole YK-yhdistystä, mutta olet kiinnostunut kuulemaan sellaisen perustamisesta, ota yhteyttä YK-nuorten hallitukseen osoitteella hallitus@yknuoret.fi.

Suomen YK-Nuorten toiminta on avointa kaikille aktiiveille, vaikka ei kuuluisikaan hallitukseen. Kuka tahansa kiinnostunut on tervetullut mukaan valiokuntiimme tai työryhmiimme! Toimintaan pääset tarkemmin tutustumaan täältä. Yhteyshenkilönä kotimaan toiminnan valiokunnassa toimii Matleena Moisio (matleena.moisio[at]yknuoret.fi) ja kansainvälisen valiokunnan toiminnassa Sinituuli Suominen (sinituuli.suominen[at]yknuoret.fi) Erillisten työryhmien avautumisesta ilmoitetaan täällä verkkosivuilla sekä Facebookissa.

Hallituksen jäsenet valitaan vuosittain syyskokouksessa, eikä heidän tarvitse aina välttämättä edustaa paikallisyhdistystä. Hallitustoimintaan voi siis tulla myös paikallisyhdistysten ulkopuolelta ilman nimittävää tahoa.