Työryhmät

Haku vuoden 2019 työryhmiin avataan työryhmäkohtaisesti aina, kun uusi ryhmä perustetaan. Työryhmien kautta pääset osaksi YK-nuorten toimintaa niin kotimaassa kuin kansainväliselläkin kentällä. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki aktiiviset nuoret!

Lisää tietoa vuoden 2019 työryhmistä ja toiminnasta päivitetään tälle sivulle sekä sosiaalisen median kanaviimme, esimerkiksi Facebook-sivullemme.

Työryhmät 2019

2250-työryhmä: Suunnittelee ja toteuttaa vuositeemaamme nuoret, rauha ja turvallisuus. Ryhmään pääsee mukaan ilman erillistä hakua ottamalla yhteyttä Toni Kuoremäkeen (toni.kuoremaki@yknuoret.fi) tai liittymällä suoraan Facebook-ryhmään.

Nuorten rauhanviikon työryhmä: Suunnittelee ja toteuttaa syksyksi nuorille suunnattua rauhanviikkoa. Viikon aikana työryhmä järjestää, yhdessä paikallisjärjestöjen ja yhteistyökumppaneiden kanssa, kouluvierailuja ja muuta ohjelmaa ympäri Suomen. Tilaisuus huipentuu Nuoret, rauha ja turvallisuus -paneeliin Helsingissä. Ryhmään pääsee mukaan ilman erillistä hakua ottamalla yhteyttä Emmi Kiveen (emmi.kivi@yknuoret.fi) tai liittymällä suoraan Facebook-ryhmään.  

Nuorten ja opiskelijoiden YK-päivän työryhmä: Suunnittelee ja toteuttaa syksyllä nuorille suunnatun tapahtuman Tampereella yhdessä YK-liiton kanssa. Nuorten ja opiskelijoiden YK-päivä sisältää erilaisia seminaareja, paneelikeskusteluja ja työpajoja. Ideana on tehdä YK:ta tutuksi nuorille ja tänä vuonna teemana on 2250-päätöslauselma: Nuoret, rauha ja turvallisuus. Tule mukaan ideoimaan ja tekemään! Ryhmään pääsee liittymällä Facebook-ryhmään tai lähettämällä sähköpostia Katariina Salolle (katariina.salo@yknuoret.fi).