Hallitushaku 2020

Oletko innokas järjestötoimija tai sellaiseksi haluava? Kiinnostavatko sinua esimerkiksi ihmisoikeudet, rauha tai kestävä kehitys? Haluatko vaikuttaa sinulle tärkeisiin asioihin?

Jos vastasit yhteen tai useampaan kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Etsimme nyt YK-nuorille uutta hallitusta vuodelle 2020 ja kannustamme juuri sinua hakemaan huippuhommiin!

Suomen YK-nuoret on kansalaisjärjestö, joka toimii nuorten ja opiskelijoiden keskuudessa tiedottaen YK:n toiminnasta ja tavoitteista. Vuonna 2019 Suomen YK-nuorten toiminnan keskiössä ovat olleet nuorten rauhantyö, ilmastonmuutos, ihmisoikeudet sekä nuorten yhteiskunnallisen osallistumisen vahvistaminen. Järjestimme esimerkiksi Suomen ensimmäisen Nuorten rauhanviikon tänä syksynä.

YK-nuorten hallitukseen voi hakea jäsenjärjestöjemme mandaatilla tai ihan yksityisenä henkilönä. Voit kertoa hakemuksessa kiinnostuksen ja innostuksen kohteistasi vapaasti. Muista, että motivaatio on aina tärkein eli älä jätä hakematta sen vuoksi, ettei sinulla ole esimerkiksi järjestötaustaa.

Hakuaikaa on perjantaista 8.11. aina tiistaihin 19.11. klo 23:59 saakka. Haku tapahtuu täyttämällä lomake täällä: https://forms.gle/X6hM1hA2CyKsQMwi7

Vuoden 2020 hallitus valitaan YK-nuorten liittokokouksessa valintatoimikunnan esityksen pohjalta (pl. puheenjohtaja). Kokous järjestetään Helsingissä Fingon kokoustiloissa huoneessa Niili (Elimäenkatu 25-27,00510 Helsinki) lauantaina 23.11. klo 11-14.

Hallitukseen valitaan puheenjohtaja, 6-10 jäsentä sekä heille henkilökohtaiset varajäsenet. Lisätietoja YK-nuorten toiminnasta ja hallituspesteistä saat hakulomakkeesta, laittamalla meille viestiä tai seuraamalla esimerkiksi Instagram-tiliämme @unyouthfinland, johon on tulossa esittelyjä toiminnastamme.

Järjestämme myös uusien illan Helsingissä tiistaina 12. marraskuuta. Siellä pääset kuulemaan hallitushausta ja esittämään kysymyksiä nykyisille hallituslaisille. Katso lisätietoja fb-eventistä: https://www.facebook.com/events/2471474492966109/