Ladataan Tapahtumat

Menneet Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

maaliskuu 2019

Youth for Youth: 2250 in Action

maaliskuu 7 @ 16:00 - 18:00
Kansallisarkisto, Rauhankatu 17
Helsinki,

YK-nuoret järjestää ulkoministeriön 2250-symposiumin ohessa oman toiminnallisen tapahtuman, jossa käsitellään nuoret, rauha ja turvallisuus -päätöslauselmaa draamallisin ja luovin keinoin. Ei siis pönöttämistä tai luentoja. vaan rentoa pohdintaa porukalla! Tapahtuma on englanniksi ja pääset ilmoittautumaan sinne tästä linkistä. Ilmoittauduthan viimeistään 5. maaliskuuta.  

Lue lisää »

Hallituksen kokous

maaliskuu 9 @ 12:00 - 15:00
Jyväskylän yliopisto

YK-nuorten hallitus kokoustaa Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksen tilassa D121 lauantaina 9.3. klo 12 alkaen. Kokous on avoin kaikille.

Lue lisää »

2250 & Ilmasto -vaalipaneelit

maaliskuu 20 @ 17:00 - 19:00
Tiedekulma Helsinki,

Suomen YK-nuoret järjestävät yhdessä paikallisjärjestöjensä kanssa vaalipaneeleita ympäri Suomen 20. maaliskuuta! Paneelien teemoina ovat kaksi meille tärkeää teemaa: ilmasto ja 2250-päätöslauselma eli nuoret, rauha ja turvallisuus. Helsingin vaalipaneeli järjestään Tiedekulmassa klo 17. Lisätietoja Jyväskylän ja Tampereen paneeleista tulossa lähiaikoina.    

Lue lisää »

huhtikuu 2019

Hallituksen kokous

huhtikuu 6 @ 16:00 - 18:00
Globaalikeskus, Helsinki, Siltasaarenkatu 4

YK-nuorten hallitus kokoustaa lauantaina 6.4. klo 16 alkaen Globaalikeskuksella, Helsingissä. Kokous on avoin kaikille.

Lue lisää »

Jäsenjärjestöseminaari

huhtikuu 26 @ 18:30 - huhtikuu 28 @ 12:00
Aulanko Hämeenlinna,

YK-nuoret järjestävät viime syksynä paljon kehuja saaneen jäsenjärjestöseminaarin Aulangolla, Hämeenlinnassa 26.-28. huhtikuuta. Seminaari on tarkoitettu jäsenjärjestöjen hallituksille ja se on loistava mahdollisuus tutustua paremmin toisiin paikkareihin sekä itse kattojärjestöön. Ohjelmassa on kouluttautumista, verkostoitumista sekä ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa! Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta löytyy Facebook-eventistä. Huomioithan, että tapahtuma on tarkoitettu vain tämän vuoden paikallisjärjestötoimijoille.

Lue lisää »

toukokuu 2019

Nuoret & Kestävä huominen

toukokuu 3 @ 14:30 - 17:30
Eurooppa-sali, Malminkatu 16
Helsinki,

Miltä huominen näyttää nuorten silmin? Suomen YK-nuoret ja Allianssin nuorisovaihto järjestävät Euroopan nuorisoviikolla perjantaina 3.5. klo 14:30-17:30 Eurooppa-salissa Nuoret & Kestävä huominen -tapahtuman. Tilaisuudessa esitetään ranskalainen palkittu dokumenttielokuva Tomorrow, jossa lähestytään globaaleja haasteita ratkaisukeskeisesti ja paikallisten yhteisöjen näkökulmista. Elokuvan jälkeen pääsemme yhdessä keskustelemaan dokumentin teemoista ja pohtimaan keinoja rakentaa kestävämpää tulevaisuutta paikallistasolla.

Lue lisää »

Työelämäekskursio

toukokuu 10 @ 10:30 - 16:00
Helsinki

Mikä on 2250? Miksi nuoria tulisi kuunnella rauhantyössä, ja miten se käytännössä toteutuu Suomessa? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen YK-Nuorten työelämäekskursiolla! Aloitamme päivän Globaalikeskuksessa Suomen YK-liiton ja Suomen UN Womenin kanssa, ja iltapäivällä vierailemme ulkoministeriön YK- ja yleisten globaaliasioiden yksikössä. Lisätietoja Facebook-tapahtumassa. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä: https://forms.gle/LRy4xrbZ6YfkJUzBA

Lue lisää »

Maailma kylässä -festivaalit

toukokuu 25 @ 11:00 - toukokuu 26 @ 11:00
Rautatientori Helsinki,

Millaisen maailman sinä haluat nähdä vuonna 2030? Tule YK-kylään visioimaan kanssamme kestäämpää maailmaa ja jakamaan ajatuksesi ilmastonmuutoksen torjumisesta! YK-nuoret ovat yhdessä YK-liiton kanssa Maailma kylässä -festivaaleilla Helsingissä 25.-26.5. YK-kylässä on mahdollista tutustua YK-järjestöjen toimintaan ja esittää päättäjille vaatimuksia siitä, mitä ilmastonmuutoksen torjumiseksi tulisi tehdä.   

Lue lisää »

syyskuu 2019

Nuorten rauhanviikko / Youth Peace Week

syyskuu 16 @ 08:00 - syyskuu 21 @ 22:00
Koko Suomi

Suomen ensimmäinen Nuorten rauhanviikko innostaa nuoret työskentelemään yhdessä rauhanomaisen tulevaisuuden puolesta. Luvassa on ympäri Suomen järjestettäviä kouluvierailuja, tempauksia, tapahtumia ja iltaohjelmaa paneelikeskusteluista jalkapallo-otteluihin. Viikko huipentuu kansainvälisenä rauhanpäivänä 21.9. järjestettävään isoon seminaariin Helsingissä. Löydät rauhanviikon ohjelman TÄSTÄ. Rauhanviikon ohjelmaa ovat järjestämässä Suomen YK-nuoret, Helsingin YK-nuoret, Jyväskylän YK-yhdistys, Tampereen YK-yhdistys, Turun YK-yhdistys, Peace United, Changemaker-nuorisoverkosto, Kölvi-toiminta ja Sadankomitea. Mukana viikolla ovat myös Suomen YK-liitto ja Wider Security Network. The first Youth Peace Week in Finland will inspire the youth to work together…

Lue lisää »

marraskuu 2019

Nuorten ja opiskelijoiden YK-päivä 2019

marraskuu 8 @ 10:30 - 17:00
Tampereen yliopisto, Kalevantie 4
Tampere,

Kiinnostaako sinua kestävä kehitys ja ihmisoikeudet? Oletko aina halunnut tietää enemmän YK:sta, mutta se on tuntunut liian vaikealta tai etäiseltä? Nuorten ja opiskelijoiden YK-päivä on matalan kynnyksen tapahtuma kaikille YK:n - eli Yhdistyneiden Kansakuntien - arvoista kiinnostuneille. Tapahtumassa pääset oppimaan lisää mm. YK:n toiminnasta sekä siellä työskentelystä, YK:n arvoista sekä YK:sta harrastuksena. Lue lisää YK-päivän sivulta tai Facebook-tapahtumasta.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat