Juhlavuosityöpajat

Mene ylös ↑

Juhlavuosityöpajat

Juhlavuonna 2017 YK-nuoret järjestävät toiminnallisia työpajoja jäsenjärjestökaupungeissa Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Lappeenrannassa. Työpajat liittyvät YK-nuorten vuoden kattoteemaan yhdenvertaisuuteen. YK-nuorilla on tarkoitus järjestää toiminallinen työpaja jäsenjärjestökaupungeissaan Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Tampereella ja Turusssa sekä mahdollisesti myös Lappeenrannassa. Työpajat liittyvät YK-nuorten vuoden kattoteemaan yhdenvertaisuuteen.

Työpajat pyritään järjestämään eri koulutusasteen oppilaitoksissa. Tarkoituksena on ideoida nuorten kanssa, minkälaisia toimenpiteitä nuoret itse voivat tehdä kattoteeman ja kestävän kehityksen tavoitteiden eteen. Työpajoista kerätään nuorten ideoita ja sitoumuksia, joista halutaan saada valmista, esitettävää materiaalia. Materiaaleja voidaan tuottaa eri muodoissa; esimerkiksi video- ja visuaalisina teoksina. Nuorisotoimijoista etsitään yhteistyökumppaneita tuottamaan päätösseminaariin kestävän kehitykseen liittyvä liikunnallinen tai muun esittävän taiteen nuorten esitys. Näitä tekoja ja ideoita esitellään juhlavuoden päätösseminaarissa muun muassa videoiden ja postereiden muodossa.

Jos haluat lähteä työryhmän toimintaan mukaan, voit olla yhteydessä ryhmän koordinaattoriin Janette Sorsimoon (janette.sorsimo[at]gmail.com).