Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

maaliskuu 2019

Nuorten ilmastokokous

maaliskuu 2 @ 12:00 - 17:00
Finlandia-talo Helsinki,

YK-nuoret on mukana Meidän Ilmasto2030 - Nuorten ilmastokokouksessa Finlandia-talolla. Järjestämme toimintasalissa ohjelmaa liittyen ilmasto-oikeudenmukaisuuteen sukupolvien välillä. Lisäksi osallistumme nuorten ilmastojulkilausuman allekirjoittamiseen. Ilmoittautuminen tapahtumaan onnistuu Nuorten Agenda2030 -ryhmän nettisivujen kautta. Tervetuloa moikkaamaan!

Lue lisää »

Hallituksen kokous

maaliskuu 9 @ 12:00 - 15:00
Jyväskylän yliopisto

YK-nuorten hallitus kokoustaa Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksen tilassa D121 lauantaina 9.3. klo 12 alkaen. Kokous on avoin kaikille.

Lue lisää »

2250 & Ilmasto -vaalipaneeli

maaliskuu 20 @ 17:00 - 19:00
Tiedekulma Helsinki,

Suomen YK-nuoret ja paikallisjärjestö Helsingin YK-nuoret järjestävät suuren vaalipaneelin Helsingin yliopiston Tiedekulmassa. Paneelin teemoina ovat kaksi meille tärkeää teemaa: ilmasto ja 2250-päätöslauselma eli nuoret, rauha ja turvallisuus. Samana päivänä järjestetään myös vaalipaneeleja paikallisjärjestöjen toimesta ympäri Suomen, mukana ovat Helsingin lisäksi ainakin Jyväskylä ja Tampere! Lisätietoja paneeleista tulossa lähiaikoina.    

Lue lisää »

huhtikuu 2019

Jäsenjärjestöseminaari

huhtikuu 26 @ 18:30 - huhtikuu 28 @ 12:00
Aulanko Hämeenlinna,

YK-nuoret järjestävät viime syksynä paljon kehuja saaneen jäsenjärjestöseminaarin Aulangolla, Hämeenlinnassa 26.-28. huhtikuuta. Seminaari on tarkoitettu jäsenjärjestöjen hallituksille ja se on loistava mahdollisuus tutustua paremmin toisiin paikkareihin sekä itse kattojärjestöön. Ohjelmassa on kouluttautumista, verkostoitumista sekä ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa! Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta löytyy Facebook-eventistä. Huomioithan, että tapahtuma on tarkoitettu vain tämän vuoden paikallisjärjestötoimijoille.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat